Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Pençe özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya direk ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara için bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu stil çakmaklar çok etli canlıdür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman saat alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere boşlukükebilir yalnız puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında pahal çevirip benizünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz kucakime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü kucakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece acılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin gene yakma mesele oluşum etmez. Ancak mülkiyet özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şgeri olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile katlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında gerçek mesele havaın itici bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza havaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının ambiyans geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kesin ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin ambiyans geçirmedikleri kucakin gayrı rakiplerine majör nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.